Publieksprijzen 2018

Travel Gay Europa is verheugd de winnaars van de Audience Awards 2018 aan te kondigen.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Publieksprijzen 2018
 

De Audience Awards belonen de populairste Gaylocaties in heel Europa, waarvoor duizenden stemmen hebben gekozen Travel Gay Europese gebruikers.

Toekenningscriteria

Publieksprijzen 2018 zijn gebaseerd op geldige kijkcijfers die tussen 1 oktober 2017 en 30 september 2018 zijn uitgebracht.

Locaties met een gemiddelde beoordeling van 4.1 of hoger winnen een 5-sterrenprijs

Locaties met een gemiddelde beoordeling van 3.1 of hoger winnen een 4-sterrenprijs

Locaties met een gemiddelde beoordeling van 2.1 of hoger winnen een 3-sterrenprijs

Voor beloningen is een minimum stemvereiste vereist

Voorgaande jaren

Bekijken Winnaars 2017, klik hier, Winnaars 2016, klik hier, Winnaars 2015, klik hier.

 

Award schilden en banners

Winnaar kan downloaden en gebruiken. Gratis, maar onderhevig aan gebruiksvoorwaarden - zie hieronder.

Publieksprijzen 2018Publieksprijzen 2018Publieksprijzen 2018

 

Publieksprijzen 2018

Publieksprijzen 2018

Publieksprijzen 2018

 

Gebruiksvoorwaarden voor de publieksprijs

Winnaars van de Audience Awards ("u" / "uw") erkennen uitdrukkelijk dat het auteursrecht op de Travel Gay Het Europe Audience Awards-programma en het Audience Award-logo ("Award-logo") zijn eigendom van Travel Gay Europa ("wij" / "onze" / "ons").

We geven u een licentie om het Award-logo te gebruiken in overeenstemming met onze algemene voorwaarden die we van tijd tot tijd kunnen wijzigen.

U mag het Award-logo alleen gebruiken als u een Audience Award-winnaar bent.

U mag het Award-logo op geen enkele manier wijzigen of wijzigen.

Travel Gay Europa kan de criteria voor de Awards op elk moment wijzigen.

Het Award-logo mag niet worden gebruikt op enige website of media die pornografie of materiaal bevat dat naar de mening van Travel Gay Europa mag de Awards of Travel Gay Europa in opspraak.

In het geval dat u deze voorwaarden overtreedt, of op verzoek om welke reden dan ook door ons, gaat u ermee akkoord het gebruik van het Award-logo te staken en onmiddellijk van uw website of ander marketingmateriaal te verwijderen.

De Award is niet overdraagbaar.

* Geldige stemmen

Stemmen die op dezelfde dag, voor dezelfde locatie, vanaf hetzelfde IP-adres worden uitgebracht, worden uitgesloten van de berekening van de Award.

 

 

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.