Gay Gids en Hotels in Guatemala

Gay Gids en Hotels in Guatemala

Guatemala

Guatemala is een land in Midden-Amerika dat beroemd is om zijn Maya-erfgoed en vulkanische landschappen. Ongeveer de helft van de bevolking is inheems. Guatemala is een echt divers land, en je moet ervoor zorgen dat je alles ontdekt wat er te bieden is tijdens je verblijf in het land.

Hotels in Guatemala

Guatemala werd ooit gedomineerd door steden in het Maya-regenwoud. De afstammelingen van de oorspronkelijke Maya's zijn nog steeds goed vertegenwoordigd in Guatemala. Hoewel Guatemala een ontwikkelingsland is, staan ​​de mensen erom bekend dat ze erg gastvrij zijn voor vreemden. Buiten de grote steden leven Gayseksuele Guatemalteken nogal discreet, maar je zult luide en trotse Gayscènes vinden in de gebieden van Antigua en Lake Atitlan. Ook in Guatemala City vind je een kleine gayscene.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Zie en doe het allemaal tijdens deze avontuurlijke, verpakte en volledig begeleide tour die wordt gemaakt door Gayreizigers over de hele wereld. 5-sterrenhotels en vervoer over land zijn inbegrepen.

Deze tour wordt verzorgd door Charlie de Reiziger.

Kenmerken

luxe tour, hotel, vervoer over land, Gay / lgbtq+ vriendelijk


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.