Gay Gids en Hotels in Guatemala

Gay Gids en Hotels in Guatemala

Guatemala

Guatemala is een land in Midden-Amerika dat beroemd is om zijn Maya-erfgoed en vulkanische landschappen. Ongeveer de helft van de bevolking is autochtoon. Goed ingeburgerd als toegangspoort tot Amerika in de drugsoorlogen, staat Guatemala open voor toerisme, maar je moet voorzichtig zijn.

Hotels in Guatemala

Guatemala werd ooit gedomineerd door Maya-regenwoudsteden. De afstammelingen van de oorspronkelijke Maya's zijn nog steeds goed vertegenwoordigd in Guatemala. Hoewel Guatemala een ontwikkelingsland is, staan ​​de mensen bekend als zeer gastvrij voor vreemden. Gayseksuele Guatemalteken hebben de neiging om heel discreet te leven. Je vindt een kleine Gayscene in Guatemala-Stad.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Zie en doe het allemaal tijdens deze avontuurlijke, verpakte en volledig begeleide tour die wordt gemaakt door Gayreizigers over de hele wereld. 5-sterrenhotels en vervoer over land zijn inbegrepen.

Deze tour wordt verzorgd door Charlie de Reiziger.

Kenmerken

luxe tour, hotel, vervoer over land, Gay / lgbtq+ vriendelijk


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.