Gay Napa & Sonoma wijntours en hotels

Gay Napa & Sonoma wijntours en hotels

De wijnmakerijen van de Napa- en Sonoma-valleien zijn grote trekpleisters voor toeristen. Dit zijn de wijnlanden van Amerika.

De valleien van Napa en Sonoma bieden vele uitstekende hotels, waarvan er vele gericht zijn op wijnliefhebbers. Druiven zijn met een reden uitgevonden! Hoewel Napa niet echt een Gayscene heeft, is het erg Gayvriendelijk.

Deelnemen aan een van de vele wijntours is waarschijnlijk de beste manier om het meeste uit Napa & Sonoma Valleys te halen. Je kunt verantwoord drinken, of voluit gaan op Eddie en Patsy! Je kunt op de wijntrein stappen en een booze rit door de vallei maken. U kunt deelnemen aan rondleidingen door de belangrijkste wijnmakerijen van Sonoma en Napa. Er zijn ook rondleidingen door enkele van de minder bekende wijngaarden.

Hotels Napa

Napa Valley * Rondleidingen

Napa en Sonoma liggen dicht bij elkaar, maar worden gescheiden door een bergketen. Elk jaar bezoeken meer dan vier miljoen mensen Napa Valley en er hangt een zekere klasse en verfijning in het gebied. Je zult veel Gay's en lesbiennes zien die de wijngaarden van Napa en Sonoma doorbladeren en verblijven in de mooie hotels en pensions. Klik hier om meer Napa-hotels te zoeken.

 

Bekijk tarieven en boek nu

 

Napa en Sonoma wijntours en ervaringen

De Napa & Sonoma-valleien zijn waar het voor wijnliefhebbers in de VS is. Een selectie van prachtige tochten door prachtige wijngaarden wacht op u in dit prachtige deel van Californië.