Gay Palawan · Eilandgids

Gay Palawan · Eilandgids

Plan je een reis naar de Palawan-eilanden? Dan is onze gay Palawan-gids iets voor jou.

Palawan

De provincie Palawan in de Filippijnen omvat 1,780 eilanden met meer dan 2,000 km kustlijn, vele prachtige witte zandstranden en het UNESCO-werelderfgoed - het Tubbataha Reefs National Marine Park.

Het hoofdeiland is 425 km lang en 40 km op het breedste punt. Het is de thuisbasis van de provinciehoofdstad Puerto Princesa, algemeen erkend als de schoonste stad van de Filippijnen.

Aan de noordkant van de provincie Palawan liggen de Calamianes-eilanden die een overvloed aan avontuurlijke vakantieactiviteiten bieden, zowel op het land, boven als onder de zee.

 

Gayscene

Hoewel Palawan geen specifieke Gayscene heeft, trekken het prachtige landschap en de stranden elk jaar veel Gayreizigers aan. Er zijn verschillende Gaybars, restaurants en LGBT-bedrijven op het eiland, met name in Puerto Princesa and El Nido.

Lees meer over Palawan door deze uitstekende video te bekijken van Chris Geary en zijn partner, Erick De Chavez.

Naar Palawan reizen

Er zijn 5 grote luchthavens in Palawan, bij Peurto Princesa, El Nido, Sandoval, Busuanga en Cuyo. Deze luchthavens worden bediend door regelmatige aansluitende vluchten vanuit Manilla.

 

Waar te verblijven?

Voor onze lijst met aanbevolen hotels in Palawan en de nabijgelegen eilanden, ga naar Palawan Hotels pagina.

 

Wanneer bezoeken

De beste tijd om Palawan te bezoeken is van oktober tot mei, wanneer de gemiddelde temperatuur rond de 30 ° C ligt en er weinig regen valt.

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.