Stowe

Stowe

Stowe, genesteld aan de voet van Mount Mansfield, is een klein stadje dat alle vier de seizoenen ervaart in de typische New England-technicolor.

 

De Brass Lantern Inn is een speciale plek om de charme van Vermont te ontdekken terwijl u een onvergetelijk verblijf in het kleine stadje Stowe waardeert. De herbergiers Andrew en Don, die de herberg in de zomer van 2022 in eigendom hebben genomen, heten u welkom in de spectaculaire omgeving met uitzicht op de berg Mansfield. Geniet van het bekroonde en zeer persoonlijke serviceniveau terwijl u verbonden bent met een thuisgevoel in de Inn met 9 kamers. Zie waarom zo velen terugkeren naar dit vredige toevluchtsoord in de Green Mountain State.

Recente renovaties aan de buitenkant bieden nu nieuwe meubels en een geweldig uitzicht op de berg Mansfield. De gemeenschappelijke ruimtes zijn opgefrist met mooie verf, prachtig behang en nieuwe kunstvoorwerpen die zullen verrassen en verrukken. De kamers zijn nu voorzien van Roku Smart TV's met gasttoegang, wat betekent dat u uw eigen streamingaccounts kunt gebruiken die veilig worden gewist zodra uw verblijf is voltooid. De bandbreedte is ook vergroot en het hotel werkt ijverig aan het verbeteren van zijn ecologische voetafdruk met meer natuurlijke schoonmaakproducten en inspanningen om plastic afval te verminderen.

Andrew en Don zijn al meer dan 15 jaar samen en geloven dat comfort de belangrijkste voorziening is die ze kunnen bieden. Omgeven door seizoensgebonden kunstwerken, prachtige uitzichten en luxe, staat de Brass Lantern Inn klaar om u te verwelkomen tijdens uw volgende vakantie naar het historische Stowe.

Kenmerken

prachtige omgeving, persoonlijke service, smart tv's, open haarden, dubbele gastenkamers

Bijgewerkt: 08-sep-2022

717 Maple St, Stowe, VT, United States, Stowe


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.