Arnhemse Gaymassage

Arnhemse Gaymassage

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Massageservice door een Caribische exo-masseur in de enige massagetempel van Europa in Arnhem, Nederland (vlakbij de West-Duitse grens).

Behandelingen worden naakt gegeven met verwarmde massageolie op een massagetafel. Alle delen van het lichaam worden met de grootste zorg en toewijding behandeld, zodat plezier en verjonging worden bereikt.

Massages voor mannen / vrouwen / transseksuelen en stellen van 18 tot 55 jaar. Out-call-service beschikbaar voor uw hotel / verblijf in Nederland. Scheren (voor mannen en transgender) ook mogelijk (18-49 jaar).

Bel voor meer informatie.

dichtstbijzijnde station: Buslijn 4

Functies

winkel, salon, massage, massagebezoek, eigen douchefaciliteiten, gratis condooms en glijmiddel beschikbaar, alleen voor volwassenen

Bijgewerkt: 22 juli 2021

Gelderse Rooslaan 15-4, Arnhem

Weekdag: ma-wo 19:00 - 22.00:18; do 00:22 - 00:XNUMX
Weekend: 10:00 - 23:00

4.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.