Bali · Gaystranden

Bali · Gaystranden

Het Gay-populaire strand van Bali is Batu Belig Beach, gelegen ten noorden van het oorspronkelijke Callego Beach.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Jarenlang stond het grote schaduwrijke gebied bij café Callego bekend als het 'Gaystrand' van Bali. Helaas was het gesloten om plaats te maken voor een hotelontwikkeling aan het strand.

Gelegen in het zuiden van Bali, tussen Canggu en Berewa, dichtbij Seminyak. Batu Belig Beach was de thuisbasis van een klein Gay-populair café waarvan de meeste infrastructuur door de lokale autoriteiten was afgebroken.

Tegenwoordig blijven de tafels, stoelen, ligstoelen staan ​​en wordt hier nog steeds eten & drinken geserveerd. Het Gay-populaire strand ligt dicht bij het W Bali hotel en ongeveer 20 meter van de Grand Balisani Suites resort.

De gemakkelijkste manier om hier te komen is via Jalan Batu Belig.

Eigenschappen

café, strand

Bijgewerkt: 21-nov-2019

off Jalan Petitenget, Bali


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 63 stemmen Stemmen

Gelegen nabij de voorzijde van Hotel Kumala Pantai, was het Double Six Beach-gebied vroeger een populaire plek met Gay-zonaanbidders, vooral nadat de zon onderging.

Tegenwoordig zijn het gedeelte 'Gaystrand' en de regenboogvlag allemaal verdwenen. De nieuwe bewoners zijn hetero. Hier bij Double Six Beach zijn stoelen en parasols te huur en koude dranken verkrijgbaar.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Kuta, Seminyak, Bali


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.