Bali mannelijke sauna's

Bali mannelijke sauna's

Gay sauna's op Bali - wees voorzichtig tijdens het bezoeken van deze sauna's na politie-invallen.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

MAN Resort Sauna, gelegen als onderdeel van het nieuw geopende MAN Resort. Er zijn regelmatig speciale aanbiedingen en promoties beschikbaar, kijk zeker op hun Facebook-pagina voor de laatste deals.

MAN Resort is werkelijk een luxe oase voor mannen, compleet met poolbar, sauna en massagefaciliteiten.

Onze vrienden bij MAN Sauna hebben geholpen bij het opzetten van Bali 2021 Aid. Met het verlies van zoveel banen als gevolg van het coronavirus is Bali hard getroffen. Het initiatief heet Open Kitchen - ze voeden momenteel elke dag ongeveer 150 mensen. Jij kan Lees hier meer over Bali Aid.

Eigenschappen

bar, sauna, massage, spa, douches, stoombad, bubbelbad, schuimkamer, meditatieruimte

Bijgewerkt: 20-aug-2020

Jalan Padma Utara, Gg Bujanga, Legian, Kuta, Bali

weekdag: 09:00 - 21:00
weekend: 09:00 - 21:00 uur

4.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 97 stemmen Stemmen

Belangrijke mededeling: Gayseksualiteit is niet illegaal in Indonesië (behalve in de provincie Atjeh), en met name Bali wordt beschouwd als een tolerante en over het algemeen Gayvriendelijke bestemming. In het licht van de gebeurtenissen in Jakarta in oktober 2017, willen reizigers wellicht wat extra discretie betrachten bij het bezoeken van een sauna of spa.

Vandaag:  Gratis toegang op je verjaardagMorgen:  Gratis toegang op je verjaardag

Exclusive: Celebrating November Birthdays

Het uitstekende nieuwe Elegantz Spa voor mannen beschikt ook over saunafaciliteiten. Deze grote, mooie sauna is alleen voor mannen en biedt een besloten en gezellige omgeving met schone faciliteiten en vriendelijk personeel.

Faciliteiten omvatten een grote stoomkamer, zwembad, open en privé douches, ontspannende tv-lounge, groot balkon, buitentuin, mini-gym.

Het drukst na 6 uur. Enkele toegangspas, 48-uurs toegangspas en maandelijkse lidmaatschapsopties zijn beschikbaar. Het normale inschrijfgeld is IDR50K.

Eigenschappen

muziek, internettoegang, zwembad, stoombad, massage, sauna, zonneterras, jacuzzi / warm zwembad, spa, gratis wifi

Bijgewerkt: 20-aug-2020

18 Jalan Tangkuban Perahu Kerobokan, Bali

weekdag: 16:00 - 22:00
weekend: 16:00 - 22:00 uur

4.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 1430 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.