Gay-dansclubs in Belfast

Gay-dansclubs in Belfast

Wil je de hele nacht feesten? Bekijk het beste van de gay-nachtclub en danceparty-scene in Belfast.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Vandaag:  # 250 - £ 2.50 toegang / drankjes

Verkozen tot de beste Gaylocatie in Ierland. Het Kremlin heeft zich stevig gevestigd als een van de beste Gay-nachtclubs in Belfast en biedt een aantal van 's werelds beste dj's en livemuziekacts.

Deze LGBT-populaire bar heeft 3 verschillende gebieden, allemaal met een duidelijk Sovjet-thema (hoewel het niet echt Russisch is!). Kijk op hun website of download hun app voor informatie over aankomende evenementen.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek, cabaretvoorstelling

Bijgewerkt: 11 juli 2019

96 Donegall Street, Belfast

Weekdag: di-do 22:00 - 02:30
Weekend: 21:00 - 03:00 / 22:00 - 02:30

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Regelmatige Gayclubavond in Mandela Hall in Belfast, meestal eens per maand. Taboo staat open voor studenten en niet-studenten en trekt een jong publiek aan.

In het verleden waren er clubavonden met cabaret, dragshows, dans- en thema-avonden. Drankprijzen zijn heel redelijk. Kijk op hun Facebook-pagina voor details over aanstaande evenementen.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek, cabaretvoorstelling

Bijgewerkt: 08-aug-2019

Mandela Hall, University Road, Belfast


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.