Belize · Hotels

Belize · Hotels

Belize is een Caribisch eiland aan de kust van Midden-Amerika. De grootste stad is Belize City. Gayseksualiteit werd in 2016 gelegaliseerd. Er zijn geen Gayspecifieke locaties in Belize, maar er zijn wel enkele Gayvriendelijke instellingen.

Placencia

Gayvriendelijke hotels in Placencia, Belize.

Waarom dit hotel ?: Curio Collection by Hilton. Luxe eilandomgeving.

Mahogany Bay Resort & Beach Club, gelegen op het eiland Ambergris Caye, is een van de beste luxe hotels in Belize. Het is slechts 15 minuten vliegen van Belize City naar het eiland. De accommodatiemogelijkheden bestaan ​​uit huisjes en villa's. De inrichting is modern en luxueus. Alle villa's zijn gemaakt van lokaal geproduceerde materialen.

Als onderdeel van de Curio Collection van Hilton Worldwide is dit hotel internationaal en gastvrij voor Gayreizigers. Dit is een geweldige plek om in stijl te ontspannen en weer in contact te komen met de natuur - haaien en pijlstaartroggen wachten op je in Shark Ray Alley van het Marine Reserve.

Functies

zwembad, bar, fitnessruimte, restaurant

Sea Grape Drive San Pedro Ambergris Caye,


8.8
Uitstekend

Gebaseerd op 120 stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.