Gay Sao Paulo

Gay Sao Paulo

In de financiële hoofdstad van Brazilië wonen ruim twaalf miljoen mensen en is er een aanzienlijke Gayscene

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Sao Paulo

Over Sao Paulo

São Paulo, de financiële grootmacht van Brazilië, blinkt ook uit als een vooraanstaande bestemming voor LGBTQ+-reizigers dankzij het dynamische nachtleven en de monumentale Gay Pride-vieringen. Bekend om zijn enorme economische bijdragen, gaat São Paulo naadloos over van zakendoen overdag naar levendige feesten in de avond, waar 's werelds grootste Gay Pride-evenement wordt gehouden. Deze jaarlijkse parade, gevierd langs de bruisende Avenida Paulista, heeft consequent records gebroken wat betreft bezoekersaantallen en trekt jaarlijks miljoenen mensen van over de hele wereld.

Hoewel São Paulo misschien niet de onmiddellijke toeristische aantrekkingskracht van Rio heeft, is de uitgestrekte Gayscene een grote trekpleister. Het nachtleven van de stad is bezaaid met een scala aan LGBTQ+ bars en clubs, met name in trendy wijken als Pinheiros en Bela Vista, die alles bieden, van levendige dansvloeren in plaatsen als Bubu Lounge en Club Yacht tot de wereldberoemde Gayclub The Week. Elke locatie biedt een unieke sfeer die tegemoetkomt aan de verschillende voorkeuren binnen de gemeenschap.

Bovendien reiken de LGBTQ+-evenementen in São Paulo verder dan Pride, met tal van culturele en sociale activiteiten gedurende het hele jaar die de inclusieve geest van de stad onderstrepen. Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van chique cafés langs de culturele hotspots of het bijwonen van grote feesten die tot het ochtendgloren duren, São Paulo belooft een onvergetelijke ervaring.

Nieuws en functies

Sao Paulo Evenementen

 • img

  Trans Pride March Sao Paulo 2024

  Bekijk Meer

  Vrij 31 mei

 • img

  Sao Paulo Pride 2024

  Bekijk Meer

  Zon, Jun 2

Sao Paulo Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Sao Paulo van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Sao Paulo voor uw reisHaal je gids