Gay Calgary

Gay Calgary

Calgary is een grote kosmopolitische stad met een vriendelijke Gayscene en veel olie. Deze stad staat ook wel bekend als "Cowtown".

Over Calgary

De straten van Calgary staan ​​vol met onafhankelijke coffeeshops, biologische eetgelegenheden en een groeiend aantal galerijen en musea. De stad heeft ook een van de meest opwindende uitgaansscènes in Canada en bezoekers zullen een eclectische en gevarieerde selectie van locaties vinden. De stad is nauw verbonden met haar omgeving en is de perfecte uitvalsbasis om de nabijgelegen Rocky Mountains te verkennen en deel te nemen aan de vele buitenactiviteiten die worden aangeboden in deze van nature prachtige regio.

Calgary is een stad met gemeenschap als middelpunt, en de Gayscene hier is niet anders. Het gevoel van verbondenheid en inclusie in de Gayscene van de stad is voelbaar tijdens een bezoek aan Calgary. Hoewel de Gayscene hier kleiner is dan in sommige van de grotere steden van Canada, is het niet minder gastvrij en levendig. Er zijn een aantal Gaybars en clubs verspreid over de stad en Gayseksuele reizigers vinden een overvloed aan Gayvriendelijke hotels en locaties.

Populaire hotels in Calgary

Rondleidingen door Calgary

Bekijk een selectie van tours in Calgary van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Gayfeesten en evenementen in Calgary vandaag Bekijk alles

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe