Gay New Delhi

Gay New Delhi

New Delhi, de multi-etnische en multiculturele hoofdstad van India met een kleine en discrete Gayscene.

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

New Delhi

Over New Delhi

New Delhi, de levendige hoofdstad van India, is een bruisende metropool die talloze bezoekers trekt met zijn rijke geschiedenis, verbluffende architectuur en verrukkelijke keuken. Hoewel er geen speciale Gaybuurt is, is de LGBTQ+-gemeenschap van de stad actief en worden er het hele jaar door talloze evenementen en feesten georganiseerd. Een hoogtepunt is de jaarlijkse Queer Pride die elk jaar in november wordt gehouden, waarbij diversiteit wordt gevierd en het bewustzijn voor LGBTQ+-rechten wordt vergroot in een feestelijke, inclusieve sfeer.

Naast de gebeurtenissen bieden de alledaagse taferelen van New Delhi een authentiek kijkje in de lokale manier van leven. Een ritje maken in een van de iconische riksja's van de stad is een must-do en biedt een unieke manier om door de drukke straten te navigeren en de kleurrijke bazaars, historische monumenten en gastronomische restaurants te verkennen.

Gay New Delhi - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Uitgelichte locaties

New Delhi Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in New Delhi van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in New Delhi voor uw reisHaal je gids