Gay Maldiven

Gay Maldiven

Wereldberoemde witte zandstranden en een overvloed aan zeeleven trekken toeristen van over de hele wereld aan. Ondanks dat het illegaal is om Gay te zijn op de Malediven, zijn er tal van best beoordeelde resorts die Gayseksuele reizigers verwelkomen.

Over de Malediven

De Maldiven

Gay Maldives - Travel Gay Guide

Lees meer.

Het boeken van een reis naar de Malediven kan problematisch zijn als Gay- of lesbisch stel. Het is illegaal om LGBT te zijn op de Malediven en daarom raden we aan voorzichtig te zijn bij het boeken van een reis. We hebben een Gay Maldiven gids wat u veel nuttige informatie geeft, maar we raden u ook aan uw reis te boeken bij ons zusterbedrijf OutOfOffice.com die experts zijn in veilig reizen naar de Malediven.

U kunt rechtstreeks contact met hen opnemen via + 44 (0) 20 7157 1570 of vanuit de VS. 1-888-489-8383 of informeer rechtstreeks bij hen over hun Gay Maldiven bladzijde. Bekijk hieronder ook hun handige informatievideo over de Malediven.

Populaire hotels in de Maldiven

Nieuws en functies Meer functies

Maldiven Tours

Bekijk een selectie van tours op de Malediven van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe

Bestemmingsgids voor de Maldiven

We begrijpen dat sommige mensen ongerust zijn over reizen naar de Malediven, vooral vanwege hun strikte wetten. We zijn hier om je te verzekeren dat je veilig naar het land kunt reizen, ondanks dat het illegaal is om Gay te zijn.

Watervliegtuigen op de Malediven

Om de meeste resorts op de Malediven te bereiken, moet u een watervliegtuig of speedboot nemen vanaf de belangrijkste internationale luchthaven van Malé naar uw eiland. Het is zeker een ervaring op zich, zoals onze video uitlegt.