Wenen

Gay Wenen

De hoofdstad van Oostenrijk. Wenen staat bekend om zijn muzikaal en cultureel erfgoed van wereldklasse, liberale opvattingen en een prominente Gayscene

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Wenen

Over Wenen

Naast grote operahuizen en keizerlijke paleizen verleidt Wenen Gayseksuele reizigers met een energieke Gaywijk die perfect is voor kroegentochten, uitgaan en contact maken met de lokale LGBTQ-gemeenschap.

Naschmarkt, de fantastische LGBTQ-hub van Wenen, is waar het zich bevindt. Loop door de kraampjes met vers fruit en handgemaakte ambachten en zie de lonkende regenboogvlaggen. Het duurt niet lang voordat je tot het ochtendgloren door graffiti-gelabelde cocktailbars, wilde underground disco's en pittige cabaretlounges kiki't.

Favorieten zoals Felixx, Dorp en Waarom niet dienen als hoofdkwartier waar de levendige queergemeenschap van Wenen zich elke avond ontspant. Van flirterige Happy Hours, felle drag-revues en kloppende dansvloeren: er is altijd wel een feestje om in te duiken. En Oostenrijkers weten hoe ze los moeten laten!

Is Wenen een dure stad?

Het leukste aan Wenen? Er wacht u onbezorgd plezier. Met goedkope transitpassen en zo veel gratis geschenken, zal het overdag ervaren van de sprookjespaleizen en musea van Wenen niet veel geld kosten. Je kunt groots uitgaan in het nachtleven. Dus maak je klaar, diva's - Naschmarkt roept. Vergeet je hoogste hakken en een volledig opgeladen telefoon niet voor foto's! Heeft iemand anders ineens trek in schnitzel?

Gay Wenen - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Wenen Evenementen

  • Weense trots

    Vienna Pride 2024: parade, events & more

    Bekijk Meer

    Zat 25 mei

Wenen Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Wenen van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Wenen voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel