Gay Gran Canaria

Gay Gran Canaria

Gran Canaria - een van Europa's meest Gay-populaire strandeilandbestemmingen. Verken Playa del Inglés, de beroemde duinen en het strand van Maspalomas.

Over Gay Gran Canaria

Gay gran canaria

Gay Gran Canaria - Travel Gay Guide

Lees meer over Gay Gran Canaria

Gran Canaria is een geweldige feestbestemming. Het nachtleven rond Maspalomas is vrij berucht, vooral rond het Yumbo Center waar je de meeste Gaybars vindt. Gran Canaria heeft de reputatie leuk maar rommelig te zijn. De realiteit is een beetje anders. Het hangt er echt van af wat u zoekt.

U kunt rustigere steden zoals Puerto Morgan en Bahia Felize verkennen, waar de stranden minder druk zijn en het nachtleven minder hoog octaangehalte heeft. Gran Canaris heeft ook een groeiend aantal chique boetiekhotels en luxe winkels.

Als je op zoek bent naar een wilde Gayfeestvakantie, ga dan naar Maspalomas. Het is goedkoper dan Mykonos. U kunt veel schaamteloos plezier hebben, als u daar zin in hebt.

Nieuws en functies Meer functies

Gayvriendelijke Gran Canaria Tours

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours op Gran Canaria van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Evenementen op Gran Canaria Bekijk allesVoeg een evenement toe

Gay-feesten en -evenementen op Gran Canaria vandaag Bekijk alles

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe

exclusieve aanbiedingen