Gay Praag

Gay Praag

Praag - een van de mooiste steden van Europa, met verbluffende architectuur, een majestueus kasteel en een bruisend Gay-uitgaansleven

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Praag

Over Praag

Praag, met zijn betoverende architectuur en bruisende nachtleven, is een magneet voor bezoekers van over de hele wereld. De stad biedt een reis door de tijd met zijn geplaveide straten en historische bezienswaardigheden zoals de astronomische klok en de Karelsbrug. 's Avonds verplaatst het tafereel zich naar de levendige Gaywijk Vinohrady, waar de energie voelbaar is en de gemeenschap floreert.

Vinohrady staat bekend om zijn dynamische LGBTQ+-scene, met een scala aan locaties, van gezellige retrobars tot elektrische dansclubs. Deze wijk wordt bijzonder levendig tijdens de Prague Pride, waar regenboogvlaggen de straten sieren en de stad uitbarst in kleurrijke vieringen van liefde en gelijkheid. Het evenement benadrukt niet alleen de levendige lokale gemeenschap, maar trekt ook internationale bezoekers, wat bijdraagt ​​aan de reputatie van Praag als gastvrije stad voor queer reizigers het hele jaar door.

Door een rijke historische achtergrond te combineren met een pulserende underground clubcultuur, biedt Praag een onvergetelijke ervaring die het oude met het nieuwe combineert, waardoor het een perfect toevluchtsoord is voor diegenen die een stad willen verkennen die zowel haar verleden als haar vooruitstrevende, inclusieve heden omarmt.

Gay Praag - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Praag Evenementen

  • img

    Prague Gay Pride 2024

    Bekijk Meer

    Ma, augustus 5

Praag Rondleidingen

Bekijk een selectie van tours in Praag van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Praag voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel