Gay Hanoi

Gay Hanoi

Verken Hanoi, de fascinerende en kleurrijke hoofdstad van Vietnam.

Hanoi

Over Hanoi

Hoewel de reputatie van Vietnam op het gebied van LGBTQ-rechten ruimte biedt voor vooruitgang, herbergt de hoofdstad Hanoi een kleine maar levendige Gayscene, perfect voor queerreizigers. Genesteld in de historische oude wijk van Hanoi ontdekken ontdekkingsreizigers een reeks hippe Gaycafés, bars en clubs die zich voornamelijk richten op LGBTQ-klanten. Deze locaties, verscholen tussen eeuwenoude tempels en markten, vormen energieke knooppunten waar de Vietnamese LHBTQ-gemeenschap zich openlijk met elkaar vermengt.

Met oogverblindende kostuums en zwaaiende regenboogvlaggen vinden de Pride-vieringen elk jaar in augustus de straten van Hanoi over en verspreiden ze boodschappen van liefde en tolerantie. En hoewel PDA voor mensen van hetzelfde geslacht relatief taboe blijft in het conservatieve Vietnam, veranderen veel uitgaansgelegenheden in Hanoi op magische wijze in Gay-heiligdommen zodra de zon ondergaat.

Van cabarettheatervoorstellingen tot pulserende dansclubs: LGBTQ-bezoekers van over de hele wereld sluiten zich aan bij de lokale queergemeenschap van Hanoi om zich vrijelijk te uiten te midden van levendige lichten en baslijnen. 

Gay Hanoi - Travel Gay Gids

Hanoi Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Hanoi van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Hanoi voor uw reisHaal je gids