Gay Auckland

Gay Auckland

Verken gay Auckland, de levendige, diverse en vriendelijke "City of Sails" van Nieuw-Zeeland.

Wat is er morgen

Auckland

Over Auckland

Auckland, de grootste stad van Nieuw-Zeeland, is een levendig en pittoresk stedelijk centrum met een levendige LGBTQ+-scene die de diverse en inclusieve samenleving weerspiegelt. De Gaygemeenschap van de stad is het meest actief rond Karangahape Road, liefkozend bekend als K' Road, dat bekend staat om zijn eclectische nachtleven, inclusief bars, clubs en cafés die zich specifiek richten op de LGBTQ+-gemeenschap.

Elk jaar in februari viert Auckland zijn Pride Festival, een van de grootste en kleurrijkste LGBTQ+-evenementen van het land, met optochten, kunsttentoonstellingen en liveoptredens die de toewijding van de stad aan diversiteit en acceptatie onder de aandacht brengen. Daarnaast organiseert Auckland de Big Gay Out, het grootste LGBTQ+-festival van Nieuw-Zeeland, dat plaatsvindt tijdens de Pride-vieringen en grote menigten trekt vanwege de levendige sfeer en gemeenschapszin.

Afgezien van deze evenementen biedt Auckland prachtige natuurlijke attracties, van het uitzicht op de haven bij het Viaduct Basin tot de rustige stranden van Waiheke Island, waardoor het een perfecte combinatie is van stedelijke en natuurlijke attracties voor reizigers.

Gay Auckland - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Auckland Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Auckland van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Auckland voor uw reisHaal je gids