Gay Wellington

Gay Wellington

Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, heeft een kenmerkende charme die veel verder gaat dan winkels, cafés en uitgaansgelegenheden.

Wat is er morgen

Wellington

Over Wellington

Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, staat bekend om zijn levendige culturele scene en gastvrije sfeer, waardoor het een fantastische bestemming is voor LGBTQ+-reizigers. De queergemeenschap van de stad is levendig en goed geïntegreerd in het algemene culturele weefsel van Wellington, met evenementen en plekken die de inclusieve geest benadrukken.

Het hart van Wellington's LGBTQ+-scene ligt rond Cuba Street, waar een verscheidenheid aan bars, cafés en winkels een vriendelijke en open omgeving bieden. Wellington staat ook bekend om zijn jaarlijkse Pride Festival, dat twee weken duurt en een scala aan activiteiten biedt, van parades en feesten tot filmvertoningen en kunsttentoonstellingen, waarbij de diversiteit en creativiteit van de gemeenschap wordt gevierd.

Bovendien is Wellington gastheer van de Out in the Park-beurs, een queer-beurs die al meer dan 30 jaar deel uitmaakt van de Pride-vieringen van de stad. Dit evenement brengt mensen uit alle lagen van de bevolking samen om te genieten van optredens, kunst en gerechten in een feestelijke en inclusieve omgeving.

Gay Wellington - Travel Gay Gids

Populaire hotels in Wellington

Wellington Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Wellington van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Wellington voor uw reisHaal je gids