Gay Kansas City

Gay Kansas City

Hoewel er geen officiële 'Gayborhood' bestaat, beloont Kansas City verkenning

Kansas City

Over Kansas City

Kansas City heeft geen bijzondere Gaywijk, maar toch gedijen er in deze uitgestrekte metropool in het Midwesten diverse Gaygemeenschappen. Voorbij de bars en clubs van WestportLGBTQ KC floreert in vooruitstrevende buurten als Valentine en Midtown, waar regenboogvlaggen trots zwaaien. De buitenwijken kiezen zelfs openlijk queerleiders, terwijl dragbrunches, sportcompetities en meetups verbinding opbouwen.

De hele stad Trotst viert alle kleuren van de regenboog. En hoewel cruisen nog steeds plaatsvindt, kiezen velen voor het knuffelen van reddingshonden in relaxte terrasbars zoals Bar K. Kansas City beloont degenen die op zoek gaan naar de verspreide pareltjes van de queercultuur. Hoewel vaak verborgen, wachten levendige LGBTQ-gemeenschappen op ontdekking in elke hoek van KC.

Hoewel een verenigd Gaydorp misschien ontbreekt, biedt Kansas City een eclectische, gastvrije versie van het LGBTQ-leven in het Midwesten, perfect voor queerreizigers die op zoek zijn naar queervriendelijke toevluchtsoorden buiten de gebaande paden.

Nieuws en functies

Kansas City Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Kansas City van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Kansas City voor uw reisHaal je gids