Gay Guam

Guam is een tropisch paradijs dat klaar staat om veeleisende Gayseksuele reizigers te verwelkomen

Over Guam

Guam staat bekend om zijn tropische stranden, rijke geschiedenis en diverse cultuur en beschikt ook over een levendige LGBTQ-gemeenschap. Ondanks de afgelegen ligging in de westelijke Stille Oceaan maakt het eilandgebied juridisch gezien deel uit van de VS en in 2015 werd het Gayhuwelijk toegestaan. Tegenwoordig biedt Guam een ​​open, gastvrije omgeving voor Gayseksuele toeristen.

Avonturiers genieten van jungle-riviercruises en duiken van wereldklasse tussen levendige koraalriffen en gezonken wrakken uit de Tweede Wereldoorlog voor de poederachtige kustlijn van Tumon Bay. The War in the Pacific National Historical Park biedt inzicht in de cruciale rol van het eiland in het Pacifische theater.

Gayreizigers genieten ook van het opwindende nachtleven en de dragshows van Guam die worden aangeboden in het stedelijke centrum van het eiland, Tamuning. Jaarlijkse Pride-parades en festivals die in juni worden gehouden, bieden levendige vieringen van diversiteit met lokale artiesten, verkopers en bezoekers van over de hele wereld.