Gay Sacramento

Gay Sacramento

De hoofdstad van de staat Californië. Sacramento heeft een grote LGBT-bevolking en veel Gay-uitgaansgelegenheden om te ontdekken.

Sacramento

Over Sacramento

Sacramento is de hoofdstad van Californië en zijn weelderige vegetatie, architectonische meesterwerken en bloeiende creatieve gemeenschap maken het tot een fantastische locatie voor elke Gayreiziger. Sacramento was een bijenkorf van activiteit tijdens de goudkoorts, en voorbeelden van de fascinerende geschiedenis zijn te zien in de charmante oude binnenstad van de stad. De stad heeft een sterke band met haar Gaygemeenschap en de LGBT + -bevolking speelt een belangrijke rol in de cultuur en politiek van Sacramento.

De Gayscene van Sacramento is grotendeels geconcentreerd rond de wijken Lavender Heights, een locatie waar de LGBT + -gemeenschap heeft bijgedragen aan het creëren van een bloeiende kunst- en galeriescène. Sacramento is de thuisbasis van een aantal bloeiende Gaybars die variëren van chique cocktaillounges tot leren bars.

Nieuws en functies

Sacramento Evenementen

  • Sacramento Trots

    Sacramento Pride 2024

    Bekijk Meer

    Zat, Jun 8

Sacramento Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Sacramento van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Sacramento voor uw reisHaal je gids