Gay Detroit

Gay Detroit

De grootste stad van Michigan en de geboorteplaats van Motown en Madonna. Detroit staat bekend om zijn diverse cultuur, autofabrieken, muziekindustrie en levendig Gay-uitgaansleven.

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Detroit

Over Detroit

Detroit was ooit een industriële grootmacht en daarom heette het 'Motor City'. Tegenwoordig trekt het veel hipsters en kunstzinnige types aan, waardoor de stad verjongt. Hierdoor bloeide ook de gayscene in Detroit, vooral de laatste jaren.

Ferndale, een binnenwijk van Detroit, staat bekend als de meest LGBTQ-vriendelijke wijk van de stad. Het is de thuisbasis van verschillende LGBTQ+-organisaties, bars, clubs en andere etablissementen.

Royal Oak is een andere buitenwijk die bekend staat om zijn jeugdige, inclusieve sfeer, waardoor het voor veel Gaytoeristen een geweldige plek is om te bezoeken. Live-entertainment is hier vooral populair, met theaters waar regelmatig liveshows plaatsvinden.

Andere Gayvriendelijke wijken in Detroit zijn Palmer Park en Midtown. Al deze plekken zijn het bewijs van de bloeiende LGBTQ+ scene in de stad.

Populaire hotels in Detroit

Nieuws en functies

Detroit Evenementen

  • img

    Ferndale Pridefest

    Bekijk Meer

    Zat, Jun 1

Detroit Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Detroit van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Detroit voor uw reisHaal je gids