Gay Houston

Gay Houston

Houston is de thuisbasis van Space Center Houston, het bezoekerscentrum aan de kust van NASA's astronautentrainings- en vluchtcontrolecomplex. Compleet met een grote Gaygemeenschap en veel nachtleven, deze stad is gewoon niet van deze wereld.

Over Houston

Als de thuisbasis van verkenning van de ruimte, Tex-Mex en rodeo, heeft Houston echt elke reiziger iets te bieden. De op drie na grootste stad van de VS is een bruisende en uitgestrekte stedelijke metropool vol mogelijkheden voor verkenning en ontdekking. Bezoekers van de stad kunnen authentiek Americana ervaren terwijl ze genieten van de extreme diversiteit waar Houston trots op is. De lokale eetcultuur staat bekend om zijn versmelting van wereldkeukens om een ​​werkelijk unieke culinaire identiteit te creëren.

Het kloppende hart van de Gayscene van Houston is Montrose, een welvarende en charmante buurt op slechts een paar kilometer ten zuidwesten van het centrum van de stad. Hier vinden bezoekers een bruisende en energieke Gayscene die verspreid is over de vele Gayclubs, bars en winkels in het gebied. De gemeenschap hier is vriendelijk, gastvrij en gastvrij.

Populaire hotels in Houston

Rondleidingen in Houston

Bekijk een selectie van tours in Houston van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Houston evenementen Bekijk allesVoeg een evenement toe

Gayfeesten en evenementen in Houston vandaag Bekijk alles

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe