Draag bij aan de TravelGay LGBTQ + Bedrijfsondersteuningsfonds

Help LGBTQ + -bedrijven te ondersteunen via een TravelGay Discretionaire toekenning.

Doneer aan de TravelGay Bedrijfsondersteuningsfonds

 

De TravelGay LGBTQ + Bedrijfsondersteuningsfonds is opgericht om kleine LGBTQ + -bedrijven te ondersteunen bij de wederopbouw en het bereiken van nieuwe klanten na de verwoestende impact van COVID-19 op bedrijven en eenmanszaken wereldwijd.

Gay- en lesbische bars zijn al gesloten. LGBTQ + uitgaansgelegenheden hebben geen drag-shows en cabarets kunnen organiseren. Massagetherapeuten hebben hun goedgetrainde handen niet kunnen gebruiken om u ontspannen te houden. Gaysauna's en spa's konden niet openen vanwege wereldwijde protocollen voor sociale afstand.

Wij geloven dat de LGBTQ + lokale en internationale economie sterk zal herstellen vanaf de zomer van 2021 en TravelGay wil er zijn om bedrijven erdoor te ondersteunen.

Als u heeft geprofiteerd van TravelGay op enig moment in de afgelopen jaren raden we u aan royaal te geven aan de TravelGay LGBTQ + Bedrijfsondersteuningsfonds. Met uw steun en hulp kunnen we ervoor zorgen dat de LGBTQ + -economie een levendige economie blijft die nieuwkomers aanmoedigt en bestaande bedrijven ondersteunt om te gedijen.

Door bij te dragen aan de TravelGay LGBTQ + Bedrijfsondersteuningsfonds, help je locaties en bedrijven toegang te krijgen tot fondsen om hun bedrijf rechtstreeks te ondersteunen via een TravelGay Discretionaire toekenning.

Travel Gay is 's werelds meest bezochte LGBTQ + reissite met meer dan 50 miljoen views per jaar. Dankzij deze schaal en dit bereik kunnen we ervoor zorgen dat we een maximale impact kunnen hebben op het helpen van de gemeenschap. Travel Gay heeft zijn bezoekers nooit gevraagd om bij te dragen aan de werking van de website en wordt nog steeds ondersteund door een combinatie van affiliate-inkomsten, partnerschappen en advertentie-inkomsten. Al het geld is bijgedragen aan de TravelGay LGBTQ + Bedrijfsondersteuningsfonds gaat andere LGBTQ + -bedrijven en -locaties helpen en NIET om de werking van TravelGay.

Elk bedrijf dat wordt vermeld op TravelGay kan een TravelGay Discretionaire toekenning om hen in staat te stellen hun bedrijf opnieuw op te starten in 2021, nieuwe klanten te bereiken of hen simpelweg te helpen een deel van hun verliezen terug te verdienen uit de ellende van 2020. We willen dat LGBTQ + -bedrijven overleven en bloeien.

Alles wat u bijdraagt, gaat rechtstreeks naar het ondersteunen van een klein LGBTQ + -bedrijf in 2021, dus geef alstublieft royaal.

We willen deze bedrijven op alle mogelijke manieren helpen om ervoor te zorgen dat we de levendigheid van de LGBTQ + -economie de komende jaren niet verliezen.

 

Doneer aan de TravelGay Bedrijfsondersteuningsfonds

 

Voorbeelden van bedrijven die hiervan zullen profiteren

A TravelGay Een discretionaire subsidie ​​kan worden aangevraagd door elk LGBTQ + -bedrijf / beheerd bedrijf of een bedrijf dat de LGBTQ + -gemeenschap ten goede komt. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • een queer cabaret of drag-show / act die niet kan optreden vanwege COVID-19-beperkingen / sociale afstandelijkheid
  • een onafhankelijke Gaybar die dreigt te sluiten omdat het zijn huur niet kan betalen vanwege COVID-19
  • een massagetherapeut in Taipei die hun zaken heeft zien opdrogen omdat het internationale reizen is gestopt
  • een Gaysauna in Bangkok die voor haar klanten vertrouwt op internationaal toerisme
  • een LGBTQ + -gids die geen rondleidingen heeft kunnen begeleiden vanwege COVID-19-beperkingen

Hoe en wanneer wordt het fonds verdeeld?

Het fonds begint met de uitkering van subsidies op 1 januari 2021 en alle subsidies zullen worden uitgekeerd tegen 31 mei 2021. Travel Gay publiceert op 31 mei 2021 een volledige lijst van de bedrijven die een subsidie ​​hebben ontvangen.

Alle fondsen (minus transactiekosten) hebben bijgedragen aan de TravelGay LGBTQ + Bedrijfsondersteuningsfonds wordt verspreid onder een selectie LGBTQ + -locaties en bedrijven die zich hebben aangemeld voor een TravelGay Discretionaire toekenning uiterlijk 14 mei 2021.

Subsidies zullen op discretionaire basis worden verstrekt aan bedrijven die het meest behoefte hebben aan ondersteuning en die een haalbare kans hebben om te overleven en te blijven floreren op basis van de details die het verstrekt aan TravelGay in het aanvraagproces.

Subsidies worden toegekend door een panel van medewerkers van TravelGay en zodra een aanvraag is gehonoreerd, komt er geld vrij voor bedrijven.

Al het geld is bijgedragen aan de TravelGay LGBTQ + Bedrijfsondersteuningsfonds zal andere LGBTQ + -bedrijven en -locaties gaan helpen en NIET het runnen van TravelGay.

Doneer aan de TravelGay Bedrijfsondersteuningsfonds

 

Ben je een LGBTQ + -bedrijf?

Lees meer over hoe een TravelGay Discretionaire toekenning.