Brighton

Gay Beach van Brighton

Het strand van Brighton is het afgelopen decennium getransformeerd en is nu een van de coolste delen van de stad.

De Victoriaanse bogen aan de kust, ooit vervallen lege ruimtes, zijn trendy bars, cafés, restaurants en clubs geworden. Door bestrating en nieuwe verlichting is het strand zowel overdag als 's nachts aantrekkelijker en veiliger geworden.

Er zijn sculpturen aan de kust geïnstalleerd van lokale kunstenaars met titels als Afloat (ook lokaal bekend als de 'groene donut'), Passacaglia (een gigantische ijzeren golf die oprijst vanaf het strand) en Kiss Wall op het bal.

Veel van de kleinere bogen zijn nu kunstenaarsateliers en in de Fishing Quarter, met het gratis Fishing Museum, verkopen vissers hun vers gevangen vis. De Ellipse is een natuurlijke arena en een focus voor buitenevenementen, waaronder sambawedstrijden, straattheater en muziekshows.

Het strand zelf is grotendeels grind met een vlakke zandige waterkant die alleen zichtbaar is bij eb. Enige vorm van strandmat en strandschoenen zijn aan te raden. Het zeewater is schoon en heeft voor kwaliteit een Europese Blauwe Vlag gekregen. 


Met zo'n grote Gaypopulatie zul je Gay-zonaanbidders overal langs het strand vinden, maar de officiële nudistenafdeling is over het algemeen het populairst.

Gay Beach van Brighton

Official Nudist Beach
Locatie Icoon

in de buurt van de jachthaven van Brighton, Brighton, United Kingdom

Toon op kaart
3.1
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 67 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

4 Ster Winnaar

Ja. Brighton heeft een officieel naaktstrand. Het is zelfs een van de meest toegankelijke en populaire nudistenstranden van het Verenigd Koninkrijk, vooral bij de Gaygemeenschap.

Houd er rekening mee dat het strand bestaat uit kiezels en kiezels, dus neem slippers mee om aan de waterkant te dragen.

Tijdens de zomermaanden is het mogelijk om de Volks Electric Railway van Brighton Pier naar Black Rock station te nemen, vanwaar het slechts 5 minuten lopen is (terug richting Brighton) naar het naaktstrand.
Voordelen:
Beach

Laatst geupdate op: 1-feb-2024

  Dukes Mound
  Locatie Icoon

  Brighton, United Kingdom

  Toon op kaart
  3.6
  Publieksbeoordeling

  Gebaseerd op 9 stemmen

  Direct achter het nudistenstrand vindt u Brighton's eerste vaargebied. Dit is geen strand - lol. Dukes Mound is handig verborgen door 15 meter hoge struiken. Het is al lang geaccepteerd als vaargebied. Het is ook een van de drukste vaargebieden in het Verenigd Koninkrijk, zowel overdag als 's nachts.

  Het is daar redelijk donker - om voor de hand liggende redenen - dus houd je hoofd erbij. Loop de esplanade af en kijk wat je vindt. Er is een tempelgebied dat ook behoorlijk druk kan zijn.
  Voordelen:
  Cruise

  Laatst geupdate op: 12-april-2024

  Is er iets mis?

  Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.