Gay Restaurants in Brighton

Gay Restaurants in Brighton

Onze verzameling Gayseksuele restaurants en LGBT-populaire cafés in Brighton.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Vandaag:  All You Can Eat 'Giro Pasta' 6-10 uur

Italiaans restaurant en café in Brighton & Hove in handen van Gay's met een authentieke Italiaanse sfeer.

Semola produceert zijn eigen pasta op het terrein, met mediterrane ingrediënten zoals olijfolie van eerste persing en verschillende soorten meel om een ​​smakelijk menu te creëren. Hun teamleden zijn Italianen die gepassioneerd zijn door de Italiaanse gastronomie.

Open voor ontbijt, lunch en diner. Geniet op donderdagavond (6-10 uur) van al hun sauzen en pasta's 'All You Can Eat' voor £ 15 per persoon (exclusief drankjes en desserts). Maandag gesloten.

dichtstbijzijnde station: bus: Second Avenue

Functies

bar, café, restaurant, muziek, gratis wifi

Bijgewerkt: 16-apr-2021

6 Church Road, Brighton

Weekdag: di-vr 09:00 - 22:00
Weekend: 09:00 - 22:00

4.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.