Gay Massage Spas in Brighton

Gay Massage Spas in Brighton

Ontspannen in de hand van een getrainde, professionele therapeut? Bekijk onze verzameling van Brighton's beste Gaymassage-spa's.

Gay Massage Spas in Brighton

Massage Brighton For All
Locatie Icoon

Brighton, Brighton en Hove, Engeland, Verenigd Koninkrijk, Brighton, United Kingdom

Eigenaarsbeschrijving: Ik ben een ITEC-gekwalificeerde Gayvriendelijke mannelijke therapeut met massageopleiding en ervaring in de VS, Groot-Brittannië, Spanje, Ierland en Litouwen. Ik werkte en trainde massagetherapeuten in 5-sterrenhotels

Mijn unieke massagestijl is gebaseerd op Hawaiiaanse Lomi Lomi, Thaise olie zachte technieken zonder botmanipulatie, sportmassage, deep tissue massage, holistische en Zweedse massage 

De prijs in mijn studio (naast het treinstation van Brighton) is £80 voor 1 uur, £120 voor 90 minuten aanbevolen voor Lomi Lomi-massage, £240 voor 2 uur voor diepere ontspanning. 

Mobiele escortmassage naar uw hotel of huis, £ 150 voor 1 uur. 

Neem hieronder direct contact op, alleen op afspraak. Bel, SMS/Whatsapp of e-mail massagebrightonforall@gmail.com

 

ma:09:00 - 21:00 uur

di:09:00 - 21:00 uur

wo:09:00 - 21:00 uur

do:09:00 - 21:00 uur

vr:09:00 - 21:00 uur

Za:09:00 - 21:00 uur

Zon:09:00 - 21:00 uur

Laatst geupdate op: 4-jul-2024

Skin Map
Locatie Icoon

in de buurt van station Brighton, Brighton, United Kingdom

3.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 6 stemmen

Skin Map biedt sensuele massages en coaching voor alle geslachten en seksualiteiten in Brighton, VK.

James bij Skin Map Brighton is een getrainde en gekwalificeerde professional, en nog belangrijker, gepassioneerd over zijn werk. Iedereen kan baat hebben bij een sensuele massage, aangezien James een mix van technieken en theorieën gebruikt.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een gemengde sekservaring met vier handen, is James' partner Bella beschikbaar om uw massage te verbeteren. Ze is biseksueel, welbespraakt en biedt enkele BDSM-technieken aan als haar specialiteit.

Als u op zoek bent naar een vies weekend in Brighton, waarom komt u dan niet met een partner of vriend zonder extra kosten? Leer technieken om elkaar beter te plezieren, terwijl James jou dat leert.

Of u nu alleen bent of met een partner, er is een grote verscheidenheid aan massagetherapieën, workshops en coachingsessies beschikbaar die worden afgestemd op uw specifieke behoeften, wensen en fantasieën. Skin Map bevindt zich in Brighton, op ongeveer 15 minuten van het centraal station. 

Open voor alle leden van de LGBTQ+-gemeenschap en alle geslachten. Trakteer uzelf, vergroot uw zelfvertrouwen, verken uw fantasieën of overwin persoonlijke barrières.

Dichtstbijzijnde station: Station Brighton

Voordelen:
bdsm
coaching
paren / individuele massages
Massage
sensuele massages
tantrische massage
workshops

Laatst geupdate op: 11-Jun-2024

Deep Calm Massage
Locatie Icoon

in de buurt van de jachthaven van Brighton, Brighton, United Kingdom

Toon op kaart
3.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 154 stemmen

Publieksprijzen 2017
Publieksprijzen 2017

3 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2018
Publieksprijzen 2018

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

4 Ster Winnaar

James en Antonio, gevestigd in Brighton, bieden een scala aan discrete massageservices voor mannen. Behandelingsstijlen omvatten Zweeds, deep tissue, sensueel en hot stone.

Beiden zijn volledig ITEC-gekwalificeerde therapeuten en hebben een eigen therapieruimte met moderne, schone douchefaciliteiten.
Voordelen:
Massage

Laatst geupdate op: 12-Jun-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.