Gay Cruise Clubs in Bristol

Gay Cruise Clubs in Bristol

Voor degenen die harder willen spelen, is er in Bristol een cruise- en fetisjclub voor swingers, biseksuelen en Gay's.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Dare to (D2) is een particuliere entertainmentclub voor volwassenen in Bristol die alle fetisjfans, swingers, LGBT +, Gay- en biseksuele mannen verwelkomt.

De locatie is gehuisvest in een 18e-eeuws Victoriaans gebouw en biedt plaats aan maximaal 200 personen. Faciliteiten omvatten een pianobar, klein podium, 10 speelkamers, stroppen, kelderkelder, dakterras, solarium, bubbelbad. Kluisjes, douches, kleedkamers en sekseneutrale toiletten zijn aanwezig.

D2 organiseert regelmatig thema-avonden, speciale evenementen en privéfeesten. Gelegen in het Old Market Quarter-gebied - op korte loopafstand van het treinstation Bristol Temple Meads. Parkeerplaats beschikbaar.

Functies

bar, kluisjes, vaargebied, bubbelbad, solarium, dakterras

Bijgewerkt: 16-apr-2021

1 Alfred Street, Bristol

Weekdag: di,do 13:00 - 20:00
Weekend: vr,za 21:00 - 04:00 / 05:00

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 68 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.