Brno Gay Cruise Clubs

Brno Gay Cruise Clubs

Meer zin dan een drankje? Bekijk de enige gay cruiseclub van Brno.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

De langstlopende Gaycruiseclub in Brno. Gibon Club (geopend sinds 1993) biedt een ruimte voor mannen om van hun seksuele fantasieën te genieten. Faciliteiten omvatten privékamers, fetisjkamer, bar en winkel.

Wekelijkse thema-evenementen omvatten elke zaterdag de populaire Naked Party. Toegang met korting op dinsdag en woensdag. Zondag en maandag gesloten.

Eigenschappen

bar, muziek, winkel, relaxcabines, donkere kamer, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 23-aug-2019

Pekařská 38, Brno

weekdag: di-vr 17:00 - 03:00
weekend: za 17 - 00 uur

3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Freeek! is een Gaycruise club. Om lid te worden, moet u zich online registreren en een kaartje kopen. Het is geopend in het weekend en soms op woensdag. Er zijn verschillende fetisjthema's voor elk feest, dus kijk op de site - zou niet willen verschijnen in je pup-masker op een naakte nacht, schat.

Alleen voor mannen en nogal cruisey.

Eigenschappen

Gay, cruise, fetisj

Bijgewerkt: 08-okt-2019

Špitálka 122/33, 602 00 Brno-střed-Trnitá, Praag


weekend: vr-za: 7-2 uur zo: 7-12 uur

4.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.