Gay Bars in Brooklyn

Gay Bars in Brooklyn

In Brooklyn en op zoek naar inspiratie voor een avondje uit? Bekijk onze lijst met de beste Gaybars in de omgeving.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

3 Dollar Bill is de grootste Gaybar in Brooklyn, New York. Het is een geweldige plek om de nacht door te brengen en het is net zo vreemd als de lente. Het staat in een enorm magazijn, dus er is voldoende ruimte om te sjouwen.

Dit is een geweldige plek om je gay-avondje uit in Brooklyn af te sluiten nadat je van een bar bent gesprongen Houtwol naar Metropoliet.

Er zijn regelmatig dragshows en knallende dj-sets.

Je vindt zelfs Del Sur Cocina, een Mexicaanse keuken achterin met een terras.

dichtstbijzijnde station: Montrose Avenue

Eigenschappen

bar, muziek, dans, slepen

Bijgewerkt: 10 juli 2020

260 Meserole St, Brooklyn, New York

weekdag: 14:00 - 04:00
weekend: 14:00 - 04:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Metropolitan is een levendige Gaybar in de wijk Williamsburg in Brooklyn. Deze populaire ontmoetingsplaats verwelkomt Gay's en hetero's om te genieten van betaalbare drankjes en indiemuziek.

Binnenin vind je een pooltafel en 2 open haarden; buiten kunt u profiteren van de weelderige buitenruimte. Happy hours dagelijks tussen 15 en 00 uur.

Eigenschappen

bar, muziek, karaoke, dans

Bijgewerkt: 10 juli 2020

559 Lorimer St, Brooklyn

weekdag: 15: 00-04: 00
weekend: 15: 00-04: 00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

The Rosemont is de meest recente toevoeging aan de Gaybarscene in New York. Het is gelegen in de trendy wijk Williamsburg in Brooklyn, een gebied met een grote Gaypopulatie. Omdat dit Brooklyn is, kun je veel hipsters en mensen verwachten die in de digitale wereld werken.

Het happy hour vindt plaats van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 9 uur en van zaterdag tot zondag van 3 tot 9 uur. Behoorlijk nuttig in een stad die zo prijzig is als New York.

De Rosemont is deels een loungebar, deels een club. Buiten is er een zithoek waar je je kunt mengen met goedgeklede locals. Ze organiseren ook regelmatig drag-shows en dj's 's nachts.

dichtstbijzijnde station: Broadway

Eigenschappen

bar, muziek, dans, dragshows

Bijgewerkt: 10 juli 2020

63 Montrose Ave, Brooklyn, New York City

weekdag: 17: 00-04: 00
weekend: 15: 00-04: 00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Populaire Gaybar in Park Slope, vlakbij het beste gay-uitgaansleven van Brooklyn. Deze ontspannen gay-ontmoetingsplaats biedt een full-service bar, vriendelijke drukte en karaoke-avonden.

Excelsior heeft een eigentijdse inrichting, vriendelijk personeel en leuke, vrolijke muziek. Af en toe is Excelsior gastheer van levendige dragshows met lokale Brooklyn-koninginnen.

Eigenschappen

bar, muziek, karaoke, slepen

Bijgewerkt: 17-nov-2020

563 5th Ave, Brooklyn

weekdag: 18:00 - 04:00
weekend: 14:00 - 04:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen Stemmen

Vandaag:  Otter doos

The Deep End is een bar en eetcafe waar stevige taco's en hamburgers worden geserveerd. Op sommige avonden wordt The Deep End een Gaybar met dragshows en af ​​en toe thema-avonden, zoals otterparty's voor de behaarde herenavonturier.

Het eten is erg Amerikaans, denk dus aan de beroemde aardappelpuree van tante Missy, cheesecake en curly friet. Het wordt geserveerd met een hipster-twist, dus verwacht honing en sriracha bij je spek.

De meeste weekenden zijn er drag-brunches.

Gesloten voor de winter.

Eigenschappen

bar, restaurant, muziek, karaoke

Bijgewerkt: 17-nov-2020

1080 Wyckoff Ave, Ridgewood, New York

weekdag: maandag: dinsdag - vrijdag gesloten: 18 - 00 uur
weekend: 12:00 - 04:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Populaire Gaybar en een van de nieuwere Gaylocaties in Brooklyn. Macri Park biedt een ongedwongen sfeer, gezellig interieur en ruime buitenruimte.

De bar trekt alle soorten klanten aan met zijn levendige dragshows, warme barmannen en stevige drankjes. Gelegen in de levendige wijk Williamsburg van de gemeente.

Eigenschappen

bar, muziek, slepen, karaoke

Bijgewerkt: 10 juli 2020

462 Union Ave, Brooklyn

weekdag: 15: 00-04: 00
weekend: 15: 00-04: 00

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.