Boedapest Gay Massage

Boedapest Gay Massage

Zin in een man-tot-man massage in Boedapest? Er zijn een paar Gay- en Gayvriendelijke massagespa's in de stad.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Man op man massage in Boedapest, Daniel is een gediplomeerd masseur voor Zweedse en wellness-therapiemassages. Ook verkrijgbaar zijn zijn unieke chocolade-, cleopatra- en honingmassages.

“Massage is de verkwikking van lichaam en geest. Het kan angst en stress verminderen, spanning verlichten, pijn verlichten en het immuunsysteem versterken. Voor mij is massage niet alleen het 'kneden' van het lichaam, maar het is ook een 'medicijn' voor de ziel. Ik ben een gediplomeerd masseur voor Zweedse en wellness-therapiemassages. "

 

 

dichtstbijzijnde station: Metro: M1, M3 - Tram: 4, 6 - Bus: 105

Functies

massage, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 31-aug-2021

Teréz körút 27, Boedapest

Weekdag: 09:00 - 23:00
Weekend: 09:00 - 23:00

4.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 101 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.