Gay-sauna's in Buenos Aires

Gay-sauna's in Buenos Aires

Op zoek naar een Gaysauna in Buenos Aires? U bent bij ons aan het juiste adres, want we hebben alles over de enige in de stad.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gaysapiens is de grootste en beste gay sauna van Buenos Aires, en heeft een groot aantal faciliteiten voor uw plezier en vrije tijd.

Het biedt natte en droge sauna's, cabines, videokamer, bar, massagetafels en donkere kamer.

Met je hoeslading krijg je een handdoek, een kluisje en wat toiletartikelen voor de douches.

Condooms en glijmiddel worden gratis verstrekt.

Eigenschappen

massage, natte & droge sauna, donkere kamer, privécabines

Bijgewerkt: 18-dec-2020

Gascón 956, Buenos Aires

weekdag: 12:00 - 00:00
weekend: 12:00 - 00:00 uur

2.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 66 stemmen Stemmen

Madison Club de Hombres is een kleine Gaysauna in de buurt van de rest van het Gay-nachtleven, net ten zuiden van Gay Palermo.

Er is een openbare jacuzzi, cocktailbar, droge en natte sauna, donkere kamer en natuurlijk privécabines met enkele opwindende faciliteiten binnenin.

Als je op zoek bent naar een opwindende ontmoeting, kan dit een goede keuze zijn, maar het hangt helemaal af van het publiek.

Eigenschappen

bar, jacuzzi, droge en natte sauna, donkere kamer

Bijgewerkt: 18-dec-2020

Av. Medrano 1047, Buenos Aires

weekdag: 13:00 - 23:00
weekend: 13:00 - 23:00 (za 05:00)

4.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.