Gaybars in Burlington

Gaybars in Burlington

Burlington is een kleine stad aan het Ontariomeer. Het is de thuisbasis van de beroemde Royal Botanical Gardens. Burlington heeft niet echt een Gayscene.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

The Carrington Arms is een flexibele bar die geschikt is voor zowel Gayseksuele als heteroseksuele klanten. Carrington staat bekend om het organiseren van af en toe dragshows en gay-evenementen tussen meer rechtlijnige evenementen, en is een van de meest Gayvriendelijke bars in Burlington.

Functies

livemuziek, slepen, Gayvriendelijk

Bijgewerkt: 24-sep-2019

2025 Upper Middle Rd #23, Burlington

Weekdag: ma - wo: 11 - 12 uur, do: 11 - 1 uur
Weekend: vr: 11 - 2 uur, za: 9 - 2 uur, zo: 9 - 12 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.