Busan Gay Massage Spas

Busan Gay Massage Spas

In Busan en een man-tot-man massage nodig? Hier is onze verzameling van de Gaymassagespa's van de stad.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Massageservice voor alleen mannen in Busan. Hoogwaardige massageservice door HM, een gespierde Koreaanse masseur die 24 uur per dag beschikbaar is.

Beschikbaar voor in-call en out-call service, met een ophaalservice beschikbaar vanaf Jeonpo Station, uitgang 1. Reserveringen en vragen zijn alleen mogelijk via bericht.

dichtstbijzijnde station: Jeonpo Station (uitgang 1)

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 09-okt-2020

163, Jeonpo-daero, Busanjin-gu, Busan

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

3.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

BATMAN Men's Spa, erg populair bij toeristen naar Busan, biedt massages exclusief voor mannen tegen betaalbare tarieven.

Geniet van een volledige lichaamsmassage van 1 uur, 90 minuten of 2 uur in een schone privéomgeving. Reserveren is verplicht. Taal - Japans, Engels, Chinees.

Ophaalservice beschikbaar vanaf Beomnaegol Station (uitgang 3).

dichtstbijzijnde station: Beomnaegol (afrit 3)

Eigenschappen

massage, kuuroord

Bijgewerkt: 09-okt-2020

90 Sincheon-daero, 65Beon-gil, Busan

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 67 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.