Cairns Gay Cruise Clubs

Cairns Gay Cruise Clubs

Voor degenen die harder willen spelen in Cairns, zijn dit de plekken om naartoe te gaan.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Misschien wel de grootste cruiseclub in de stad, trekt Cairns Cruise Lounge elke dag een fijne selectie van mannen, die komen genieten van hun eersteklas faciliteiten en nieuwe vrienden maken.

Attracties zijn onder meer twee slaapkamers, glory holes, een videokamer met zithoek, doolhof, spiegelkamer en stroppen. Er is ook een bar waar snacks worden geserveerd en een doucheruimte met gratis handdoeken.

Dagelijks open. De club is verbonden met de Laneway Adult Shop, die gunstig naast de deur is gelegen. Ga discreet naar binnen via de achterdeur en veel plezier.

Functies

bar, café, doolhof, relaxcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 01 februari 2021

30 Spence Street, Cairns

Weekdag: 10:00 - 22:00
Weekend: 10:00 - 22:00

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 83 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.