Gaybars in Calgary

Gaybars in Calgary

Bekijk onze selectie van de beste Gaybars in Calgary. Er zijn niet veel om uit te kiezen, maar je kunt nog steeds een leuk avondje uit hebben.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

The Backlot is de oudste en meest levendige Gaybar in Calgary. Doet denken aan een Gaybar in "West Hollywood", het is een belangrijk knooppunt voor de lokale Gaygemeenschap.

Op 2 verdiepingen met een terras vind je een positieve en gastvrije sfeer.

Backlot organiseert regelmatig evenementen zoals dragshows en karaoke. Het is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een Gaybar zonder attitude.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, karaoke

Bijgewerkt: 08-okt-2018

209 10th Ave, Calgary

weekdag: 14: 00-02: 00
weekend: 14: 00-02: 00

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

De Texas Lounge is een gevestigde Gaybar in Calgary. Het trekt een gevarieerd, maar vooral ouder publiek.

De Texas Lounge organiseert de hele week een verscheidenheid aan evenementen, waaronder karaoke, dj's en live-optredens.

Deze bescheiden bar biedt de goedkoopste drankprijzen van de stad, naast dagschotels.

The Texas Lounge staat bekend om zijn attente en gedienstige personeel en is de ideale plek om achterover te leunen met een paar drankjes.

Goliath's badhuis is naast de deur, dus je kunt daarheen gaan voor een cruise als je een badhuis betty-vibes voelt.

Eigenschappen

bar, muziek, karaoke, livemuziek

Bijgewerkt: 08-okt-2018

308 17th Ave, Calgary

weekdag: 11: 00-03: 00
weekend: 11: 00-03: 00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.