Gaybars in Cardiff

Gaybars in Cardiff

Tijd om naar de stad te gaan? Dit is wat u moet weten over de Gaybar en het nachtleven van Cardiff.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gerund door de eigenaren van Pols (tegenover gelegen), The Kings is een levendige Gaybar, gelegen aan de legendarische Churchill Way - de Gaykwartier van Cardiff.

De hele week vinden er tal van leuke evenementen plaats, waaronder karaoke op zondag en donderdag, plus verschillende sleepavonden. Bezoek hun website voor meer details.

Functies

bar, muziek, dans, karaoke, cabaretvoorstelling

Bijgewerkt: 16-apr-2021

10 Churchill Way, Cardiff

Weekdag: 16:00 - 01:00 / 02:00
Weekend: 16:00 - 02:00 / 01:00

2.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 66 stemmen Stemmen

'Designer' Gaybar in de Welshe hoofdstad Cardiff. Kleurrijk decor, zachte meubels en felle lichten - de perfecte ambiance voor een Gaybar.

WOW biedt een vriendelijke sfeer en betaalbare drankarrangementen. Bovendien? De bar biedt een geweldige mix van live-entertainment, waaronder karaoke. Wauw, we zijn echt onder de indruk!

Functies

bar, muziek, dans, karaoke, live muziek, café, restaurant

Bijgewerkt: 16-apr-2021

4 Churchill Way, Cardiff

Weekdag: 09:00 - 03:00
Weekend: 09:00 - 03:00 / 02:00

3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

De beroemde Golden Cross-pub is gevestigd in een monumentaal pand en is een favoriete plek van de Gaygemeenschap in Cardiff. Met geglazuurde tegels en traditionele bewegwijzering ziet het kruis er van buiten zeker uit.

Binnen is de bar vriendelijk, met een heerlijk ontspannen sfeer gedurende de dag. 'S Nachts wordt de dansvloer druk. Karaoke is hier een vast evenement. Er is ook een pooltafel en gratis wifi.

Functies

bar, muziek, dans, karaoke, café, restaurant, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 03-sep-2020

283 Hayes Bridge Road, Cardiff

Weekdag: 12:00 - 00:00
Weekend: 12:00 - 02:00

4.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.