Chiang Mai Gay Dance Clubs

Chiang Mai Gay Dance Clubs

Wil je met iemand dansen? Terwijl de nachtclubs in Chiang Mai gemengd zijn, zijn er een paar locaties met dj's en liveshows die gericht zijn op het Gay-publiek.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

"Mandalay Bar" was een Gay-instelling in Chiang Mai. De langlopende discoclub was enkele jaren gesloten en is nu (in 2017) heropend onder de nieuwe naam “Sound Up”.

Sound Up blijft de grootste feestlocatie in de stad. De menigte is gemengd, maar veel LGBT. Gelegen op het Oude Stadsplein. Parkeerplaatsen beschikbaar.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 04-nov-2020

5/3 Moon Muang Rd Lane 2, Chiang Mai


3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Warm Up Café, ook bekend als "Tawan Dang", is een langlopende café-bar, nachtclub en favoriete ontmoetingsplek voor jonge LGBT / gemengde mensen en studenten.

Warm Up, gelegen in het Nimmanhaemin-gebied, biedt vrolijke muziek, een buitenruimte en een relaxte sfeer.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 04-nov-2020

40 Nimmarnhaemin Rd, Chiang Mai

weekdag: 18:00 - 02:00
weekend: 18:00 - 02:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.