Chiang Mai Gay Sauna's

Chiang Mai Gay Sauna's

De twee belangrijkste Gaysauna's van Chiang Mai, House of Male en Club One Seven, bieden een scala aan faciliteiten en de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken in een ontspannen omgeving.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Handdoeken en kluisjes (met sloten) zijn aanwezig, maar laat waardevolle spullen achter in uw hotel; neem je eigen slippers mee.

Exclusive: Free Entry on Your Birthday

Exclusive: 10% Discount Off Entry Fee

Chiang Mai's populaire gay sauna en een geweldige plek om lokale jongens te ontmoeten. Het traditionele, Thaise huis in Lanna-stijl House of Male beschikt over een fitnessruimte, een stoombad, een groot zwembad en een zonneterras met ligstoelen.

De eigen bar en lounge op de begane grond serveert lichte maaltijden. Boven is een verduisterd vaargebied met privécabines. Gelegen nabij het Central Department Store in het centrum. Druk op donderdagavond en in het weekend.

Eigenschappen

bar, restaurant, zwembad, stoombad, sauna, zonneterras, fitnessruimte

Bijgewerkt: 01-sep-2020

19 Sirimangklajarn Road Soi 3 (last house on the left), Chiang Mai

weekdag: 12:00 - 23:00
weekend: 12:00 - 23:00 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 104 stemmen Stemmen

Speel veilig!

Thailand heeft een aantal van de beste Gaysauna's in Azië, maar het aantal hiv-infecties onder mannen die seks hebben met mannen wordt ook als een van de hoogste gerapporteerd (bij ongeveer 30% van de mannen die in Bangkok zijn getest).

De zeer eenvoudige en effectieve manier om HIV te voorkomen, is door altijd een condoom te gebruiken.

De meeste Gaysauna's in Thailand bieden gratis condooms en glijmiddel. De kwaliteit kan variëren, dus het is een goed idee om uw eigen spullen mee te nemen.

Veiliger seksgids voor Gaymannen Thaise versie

 

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.