Delft Gay Bars & Clubs

Delft Gay Bars & Clubs

De belangrijkste ontmoetingsplaats voor de LGBT-gemeenschap in Delft is OUTSITE, waar regelmatig gaybar-avonden en dansfeesten plaatsvinden.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

LHBT-jongerenvereniging uit Delft en onderdeel van de DWH (Delft's Gaysexuality Group). OUTSITE verwelkomt iedereen - Gay, lesbisch, biseksueel, transgender, etc.

OUTSITE organiseert elk kwartaal baravonden en reguliere clubavonden - OUTnight Physical party - een open feest met gast-dj's, met gratis toegang (maximale leeftijd is 28 jaar).

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 23 juli 2021

Lange Geer 22, Delft


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.