Gay Edmonton

Gay Edmonton

Edmonton, de hoofdstad van de Canadese provincie Alberta, staat bekend om zijn historische fort, moderne bezienswaardigheden en kunstgalerijen. De stad heeft een kleine Gayscene.

Over Edmonton

Edmonton is meer dan alleen de politieke hoofdstad van Alberta; met talloze evenementen en festivals die het hele jaar door worden gehouden, een bloeiende kunstscène en een gevarieerd natuurlijk landschap, is de stad ondanks de vriestemperaturen een bijenkorf van activiteit. Edmonton heeft een van de meest experimentele en innovatieve voedselscènes in Noord-Amerika, met een scala aan unieke eetgelegenheden en luxe restaurants. Bezoekers worden aangemoedigd om de omliggende wildernis te verkennen, of het nu gaat om een ​​reis naar Elk Island of een middag langlaufen door oude bossen.

De Gayscene in Edmonton is klein, maar het is zeker het ontdekken waard. Een paar grote Gaybars en meerdere LGBT + -evenementen vormen de selectie van het gay-uitgaansleven van de stad, en hoewel ze beperkt zijn, zijn deze locaties een schat aan inclusiviteit, plezier en trots. De stad heeft ook een indrukwekkend trots centrum, van waaruit organisaties samenwerken aan programma's gericht op de LGBT + -bevolking van de stad.

Populaire hotels in Edmonton

Edmonton-rondleidingen

Bekijk een selectie van tours in Edmonton van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe