Gay Shenzhen

Gay Shenzhen

Shenzhen is een van de rijkste steden van China, met wolkenkrabbers om te bewonderen, plekken om te winkelen en culturele bezienswaardigheden om te bezoeken.深圳是中国其中一个富裕的城市,拥有许多高楼大厦,购物区和文化景点共您探索

Shenzhen

Over Shenzhen

Shenzhen, vaak geprezen als een van de rijkste steden van China, biedt een levendige mix van moderne wolkenkrabbers en culturele bezienswaardigheden. De nabijheid van Hong Kong vergroot de aantrekkingskracht als dynamisch knooppunt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. De stad heeft een discreet maar groeiend Gay-uitgaansleven, voornamelijk gecentreerd in de districten Luohu en Futian, met een scala aan bars en clubs die zich richten op een voornamelijk lokaal publiek, hoewel ze ook buitenlanders verwelkomen.

Ondanks de conservatieve achtergrond bloeit de Gayscene van Shenzhen, met locaties als de populaire Why Not Bar, bekend om zijn levendige karaoke- en danssfeer. De stad herbergt ook verschillende Gayvriendelijke clubs en discotheken die een verscheidenheid aan entertainmentmogelijkheden bieden, van nachtelijke shows tot speciale weekendevenementen, die zich richten op een divers en luxe publiek.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in ontspanning en vrije tijd biedt Shenzhen verschillende Gayvriendelijke spa's en massagelocaties, waardoor een verscheidenheid aan keuzes voor persoonlijke verzorging en ontspanning wordt gegarandeerd.

De connectiviteit van Shenzhen wordt mogelijk gemaakt door het goed georganiseerde metrosysteem en de internationale luchthaven Shenzhen Bao'an, die gemakkelijke toegang bieden, zowel binnen de stad als internationaal. De uitgebreide openbaarvervoermogelijkheden van de stad maken het gemakkelijk voor bezoekers om alles wat Shenzhen te bieden heeft te verkennen.

Over het geheel genomen is Shenzhen een stad die zijn snelle technologische en economische groei combineert met een opkomende erkenning van zijn LGBTQ+-gemeenschap, waardoor het een interessante bestemming is voor reizigers die op zoek zijn naar zowel een modern stadsbeeld als een vleugje nachtleven.

Gay shenzhen - Travel Gay Gids

Shenzhen Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Shenzhen van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Shenzhen voor uw reisHaal je gids