Gay Kopenhagen

Gay Kopenhagen

Kopenhagen - hoofdstad van Denemarken, 's werelds eerste land dat partnerschappen van hetzelfde geslacht erkent en de thuisbasis van een bloeiende Gayscene.

Kopenhagen

Over Kopenhagen

Kopenhagen, met zijn rustige charme en hoge levensstandaard, biedt een aparte ervaring die het onderscheidt van de bruisende metropolen Londen en Berlijn. De stad staat bekend om haar liberale waarden en pittoreske grachten en wordt ook geroemd om haar robuuste fietscultuur, die haar toewijding aan duurzaamheid en levensgemak weerspiegelt.

De Deense hoofdstad beschikt over een gastvrije en levendige LGBTQ+-scene, met een overvloed aan bars, cafés en clubs die zich richten op de gemeenschap. Deze inclusieve sfeer wordt weerspiegeld in het feit dat de stad regelmatig LGBTQ+-evenementen organiseert, waaronder de beroemde Copenhagen Pride, waardoor het een baken van diversiteit en acceptatie is.

De relaxte levensstijl van Kopenhagen, vaak gerangschikt als een van de gelukkigste steden ter wereld, is een bewijs van de minder stressvolle benadering van het stadsleven. Om echt te kunnen waarderen wat Kopenhagen te bieden heeft, is een verblijf van ongeveer drie dagen aan te raden. Hierdoor heeft u voldoende tijd om de historische bezienswaardigheden te verkennen, te genieten van Deense culinaire hoogstandjes en uzelf onder te dompelen in de lokale cultuur en het nachtleven.

Gay Kopenhagen - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Kopenhagen Evenementen

 • img

  MalmöHagen 2024: Copenhagen Eurovision Party

  Bekijk Meer

  Zat 4 mei

 • img

  Copenhagen Pride 2024

  Bekijk Meer

  Zat, augustus 10

Kopenhagen Rondleidingen

Bekijk een selectie tours in Kopenhagen van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Kopenhagen voor uw reisHaal je gids