Gay Marseille

Gay Marseille

De op één na dichtstbevolkte stad van Frankrijk en de grootste handelshaven. Het historische Marseille staat bekend om zijn gevarieerde cultuur en bloeiende Gayscene.

Wat is er vandaag

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel

Marseille

Over ons Marseille

Marseille is een grote havenstad in het zuiden van Frankrijk. Het wordt vaak gezien als een viaductstad. Marseille was ooit berucht vanwege de hoge misdaadcijfers. Hoewel de zaken de laatste tijd veel zijn verbeterd, blijft de reputatie bestaan. Veel reizigers slaan Marseille over ten gunste van Nice.

Dat gezegd hebbende, Marseille heeft veel te bieden. Je vindt een fatsoenlijke Gayscene in Marseille, gecentreerd rond verschillende locaties, waaronder bars, clubs, sauna's en cruiseclubs. U kunt de haven van Marseille en de uitstekende eetcultuur verkennen. Marseille is de op één na grootste stad van Frankrijk. Net als Napels is Marseille een ruige en kant-en-klare stad, maar het heeft een zekere charme. Het is een stad met een randje.

Gay Marseille - Travel Gay Gids

Marseille Evenementen

  • Marseille Pride 2024

    Marseille Pride 2024

    Bekijk Meer

    Sun, Jul 7

Marseille Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Marseille van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

Het beste ervaringen in Marseille voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel