Gay Berlijn

Gay Berlijn

De Gayhoofdstad van Duitsland en misschien wel de queerhoofdstad van Europa. Berlijn is de thuisbasis van Gaybars en clubs die kunnen wedijveren met alles wat je in andere grote hoofdsteden kunt vinden.

Over Berlijn

Gay Berlijn

Gay Berlin - Travel Gay Guide

Lees meer.

Berlijn werd in de jaren twintig geprezen als de vrolijkste stad op aarde. Het heeft de afgelopen jaren zijn kroon teruggewonnen. Andere grote steden hebben misschien grote Gayscènes, maar nergens kan Berlijn concurreren. Het heeft de meest hedonistische Gayscene ter wereld. Berlijn is trots op zijn alles-kan-cultuur en dat wordt weerspiegeld in zijn Gaycruiseclubs, Gaysauna's, clubs en bars. Het nachtleven van Berlijn doet dat van Londen en New York tam lijken.

Schöneberg is het belangrijkste centrum van de Gayscene in Berlijn. Het zit vol met bars en clubs. Je vindt ook een grote Gayscene in Kreuzberg / Friedrichshain - de thuisbasis van de legendarische Berghain. Naast de Berghain vind je Laboratory, de meest beruchte Gaycruise club ter wereld. De Gayscene in Berlijn is leuk, maar het kan behoorlijk extreem zijn. Er zijn meer rustige Gaybars in Berlijn, zoals Heile Welt als je een meer relaxte ervaring wilt. Maar als je iets meer zoekt, dan is Berlijn the place to be.

Nieuws en functies Meer functies

Mykonos
Lees verder...

De beste Gaybars in Europa

We hebben een selectie van eeuwige favorieten verzameld in de beste gaybestemmingen in Europa.

sweatbox
Lees verder...

Gay sauna-etiquette

De eerste keer dat je een Gaysauna binnenstapt, kan een zenuwslopende ervaring zijn. Wat moet je precies doen als je binnen bent?

Pleasuredrome
Lees verder...

De beste gay sauna's in Europa

In Europa vind je de beste Gaysauna's.

Beste lesbische bars
Lees verder...

De beste lesbische bars in Europa

Lesbische bars zijn belangrijke locaties voor LGBT + -vrouwen om zich veilig te voelen en plezier te hebben rond gelijkgestemde individuen.

Berlijn
Lees verder...

Gay Cruising in Berlijn

Als je harder wilt spelen, dan is Berlijn de stad voor jou.

Weimar
Lees verder...

Ontdek Weimar Berlijn

De cultuur van de Weimar varieerde van met rook gevulde cabarets, Bauhaus-architectuur, baanbrekende films en ook 's werelds eerste volwaardige, zichtbare Gayscene.

Berlijnse muur
Lees verder...

De beste musea in Berlijn

Er zijn ongeveer 170 musea in Berlijn en de meeste zijn gratis. De turbulente geschiedenis van Berlijn is volkomen uniek. Het fortuin is de afgelopen eeuwen dramatisch gestegen en afgenomen. In grote hoofdsteden staan ​​veel oude gebouwen. Toen Berlijn in 1945 in puin lag, werd al het oude spul [...]

Berghain
Lees verder...

Berghain: Hoe kom je in de legendarische nachtclub van Berlijn

Het is een vraag die veel toeristen stellen als ze in Berlijn aankomen. De meest beruchte nachtclub van Europa heeft een strikt deurbeleid. Sommigen hebben betoogd dat de uitsmijters een onkenbare logica gebruiken om te bepalen of ze "Jah" of "Nein" zeggen. Je moet gewoon uren in de kou staan ​​en er het beste van hopen.

Lees verder...

No Lost Cause, Love Will Win - CSD Berlin

Beste gay Instagram-foto's van CSD Berlin Pride 2016.

Lees verder...

Berlijn - Wild Days, Wilder Nights

Wilde dagen en nog wildere nachten maken Berlijn tot een geweldige stad voor Gayreizigers om te verkennen.

Lees verder...

Twee Gaydagen in Berlijn

Berlijners stemden voor het eerst op een Gay-burgemeester, Klaus Wowereit, in juni 2001 en in 2014 is hij er nog steeds, nadat hij nog twee verkiezingen heeft gewonnen.

Berlijn Tours

Bekijk een selectie van tours in Berlijn van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Evenementen in Berlijn Bekijk allesVoeg een evenement toe

Gay-feesten en -evenementen in Berlijn vandaag Bekijk alles

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe