Gay Berlijn

Gay Berlijn

De Gayhoofdstad van Duitsland en misschien wel de queerhoofdstad van Europa. Berlijn is de thuisbasis van Gaybars en clubs die kunnen wedijveren met alles wat je in andere grote hoofdsteden kunt vinden.

Over Berlijn

Gay Berlijn

Gay Berlin - Travel Gay Guide

Lees meer.

Berlijn werd in de jaren twintig geprezen als de vrolijkste stad op aarde. Het heeft de afgelopen jaren zijn kroon teruggewonnen. Andere grote steden hebben misschien grote Gayscènes, maar nergens kan Berlijn concurreren. Het heeft de meest hedonistische Gayscene ter wereld. Berlijn is trots op zijn alles-kan-cultuur en dat wordt weerspiegeld in zijn Gaycruiseclubs, Gaysauna's, clubs en bars. Het nachtleven van Berlijn doet dat van Londen en New York tam lijken.

Schöneberg is het belangrijkste centrum van de Gayscene in Berlijn. Het zit vol met bars en clubs. Je vindt ook een grote Gayscene in Kreuzberg / Friedrichshain - de thuisbasis van de legendarische Berghain. Naast de Berghain vind je Laboratory, de meest beruchte Gaycruise club ter wereld. De Gayscene in Berlijn is leuk, maar het kan behoorlijk extreem zijn. Er zijn meer rustige Gaybars in Berlijn, zoals Heile Welt als je een meer relaxte ervaring wilt. Maar als je iets meer zoekt, dan is Berlijn the place to be.

Populaire hotels in Berlijn

Nieuws en functies Meer functies

Berlijn Tours

Bekijk een selectie van tours in Berlijn van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Evenementen in Berlijn Bekijk allesVoeg een evenement toe

Gay-feesten en -evenementen in Berlijn vandaag Bekijk alles

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe