Gay Tel Aviv

Gay Tel Aviv

Tel Aviv - een stad gezegend met het hele jaar door zonneschijn en een Gayscene die is ingebed in de cultuur van de stad.

Wat is er vandaag

Tel Aviv

Over Tel Aviv

Tel Aviv, vaak het ‘Manhattan van het Midden-Oosten’ genoemd, onderscheidt zich als de meest Gayvriendelijke stad in de regio. Tel Aviv staat bekend om zijn open en levendige LGBTQ+-gemeenschap en organiseert het grootste Pride-evenement in het Midden-Oosten, dat ook wordt erkend als een van de meest opwindende Pride-vieringen ter wereld.

De stranden van de stad, waaronder het beroemde Hilton Beach, zijn populaire plekken voor zowel de lokale bevolking als toeristen, bekend om hun levendige sfeer en prachtige landschap. Het nachtleven van Tel Aviv is dynamisch en divers en biedt alles, van trendy bars en clubs tot nachtelijke strandfeesten die zich richten op de LGBTQ+-gemeenschap.

Op het gebied van dineren is Tel Aviv een gastronomisch toevluchtsoord, met een scala aan restaurants die alles bieden, van traditionele Israëlische gerechten tot internationale gerechten, allemaal geroemd om hun kwaliteit en innovatie.

De schoonheid van de inwoners van Tel Aviv wordt vaak opgemerkt, waarbij velen de aantrekkingskracht toeschrijven aan het diverse genetische tapijt van de regio. De Gayscene van de stad staat vooral bekend om de feestsfeer tot laat op de avond, hoewel er verschillende Gaybars zijn die eerder op de avond een meer ontspannen sfeer bieden voor gezelligheid.

Gay Tel Aviv - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Tel Aviv Evenementen

  • img

    Tel Aviv Pride 2024

    Bekijk Meer

    vr 7 juni

Tel Aviv Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Tel Aviv van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Tel Aviv voor uw reisHaal je gids