Gay Milaan

Gay Milaan

Een wereldwijde hub voor mode en design. Milaan is de thuisbasis van luxe winkels, restaurants, boetieks en een uitgebreide Gayscene.

Over Gay Milan

Gay Milan - Travel Gay Guide

Lees meer over Gay Milan

Milaan is het economische hart van Italië. Het is de meest drukke stad van Italië en heeft het beste nachtleven. De Gayscene van Milaan is erg leuk. Het kan ook duur zijn. Dekkingskosten voor clubs zijn bovengemiddeld - het is iets van Milaan. Een gay-avondje uit in Milaan is echter de moeite waard.

Je ziet enkele van de best geklede mensen in Europa. Milaan is natuurlijk de hitte van veel grote Italiaanse mode-imperiums. Luxe mode vindt zijn thuis in deze stad. De Milanese scrubben goed, dus wees voorbereid op serieuze eye candy.

Milaan is ook een belangrijke culturele bestemming. Je ziet geweldige kunstwerken uit de Renaissance, waaronder meesterwerken van da Vinci zoals Het Laatste Avondmaal. De koffie in Milaan is ook redelijk goed.

Nieuws en functies Meer functies

Gayvriendelijke Milan Tours

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours in Milaan van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Evenementen in Milaan Bekijk allesVoeg een evenement toe

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe