Gay Rome

Gay Rome

Rome staat bekend als "de eeuwige stad" en herbergt geweldige monumenten, 1000 jaar oude kerken, paleizen, fonteinen en een levendige Gayscene.

Over Rome

Gay Rome

Gay Rome - Travel Gay Guide

Lees meer.

Rome is een van de meest populaire steden van Europa. Het was de hoofdstad van het Romeinse rijk en later het pausdom. Rome heeft door de eeuwen heen de kern gevormd van zoveel geschiedenis, zowel goed als slecht. Het is net een openluchtmuseum.

Je zult een fatsoenlijke Gayscene vinden in Rome, hoewel het kleiner en discreter is dan je zou verwachten. Je vindt er meer clubs en nachtelijke evenementen dan Gaybars. De Gayscene in Rome wordt later op de avond opgepikt.

Je kunt je hele reis door Italië door Rome bouwen. Je zult het Colosseum, het Forum Romanum en het Sint-Pietersplein en de basiliek willen verkennen. Daar is de Sixtijnse Kapel van Michelangelo. Om nog maar te zwijgen van de graven van Keats en Shelly - voor literaire liefhebbers. U kunt in Rome ook in stijl dineren en drinken. Dit is een stad die je minstens één keer in je leven moet zien.

Populaire hotels in Rome

Gay groepsreizen

Nieuws en functies Meer functies

Rome Tours

Bekijk een selectie van tours in Rome van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Evenementen in Rome Bekijk allesVoeg een evenement toe

Gayfeesten en evenementen in Rome vandaag Bekijk alles

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe