Gay Rome

Gay Rome

Rome staat bekend als "de eeuwige stad" en herbergt geweldige monumenten, 1000 jaar oude kerken, paleizen, fonteinen en een levendige Gayscene.

Over Gay Rome

Gay Rome

Gay Rome - Travel Gay Guide

Lees meer over Gay Rome

Rome is een van de meest populaire steden van Europa. Het was de hoofdstad van het Romeinse rijk en later het pausdom. Rome heeft door de eeuwen heen de kern gevormd van zoveel geschiedenis, zowel goed als slecht. Het is net een openluchtmuseum.

Je zult een fatsoenlijke Gayscene vinden in Rome, hoewel het kleiner en discreter is dan je zou verwachten. Je vindt er meer clubs en nachtelijke evenementen dan Gaybars. De Gayscene in Rome wordt later op de avond opgepikt.

Je kunt je hele reis door Italië door Rome bouwen. Je zult het Colosseum, het Forum Romanum en het Sint-Pietersplein en de basiliek willen verkennen. Daar is de Sixtijnse Kapel van Michelangelo. Om nog maar te zwijgen van de graven van Keats en Shelly - voor literaire liefhebbers. U kunt in Rome ook in stijl dineren en drinken. Dit is een stad die je minstens één keer in je leven moet zien.

Gay groepsreizen

Nieuws en functies Meer functies

Gayvriendelijke Rome Tours

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours in Rome van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Evenementen in Rome Bekijk allesVoeg een evenement toe

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe